Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fiatalság: bolondság

Élet-regény folytatásokban, avagy a huszonkét éves Samuel L. Maynard naplója

HAMAROSAN! Fiatalság: bolondság - az Élet-írta regény, online, huszonegy fejezetben

2020. november 16. 08:00 - Blind Man

máris itt a fülszöveg

1_a12o09tciqbppvdbmbtpgg.jpeg

Fiatalság – bolondság

(avagy a huszonkét éves Samuel L. Maynard naplója)

A kolbász Amerikában is ugyanúgy kerítésből van, mint a világ bármelyik részén, erről pedig bárki megbizonyosodhat a kezében tartott kötet olvasása során. A térképen nem jelölt, csupán a szerző fantáziájában létező kisváros, Redrock City egyetemistáinak, valamint környezetük mindennapjai elevenednek meg az oldalakon ebben a teljes mértékben mai történetben. Adott egy huszonéves fiú, aki együtt él negyvenes párjával és megpróbálnak normálisnak látszani, már amennyire a körülmények engedik.

Egyik pillanatról a másikra teljesen irreális szerelmespár verbuválódik az egyetemi csoportban; a legjobb barát képtelen álmokat kerget, de ez még nem minden; a véletlenek és meglepetések ugyanúgy befolyásolják a fiatalok mindennapjait, mint az elemek folytonos mozgása. A tucatnyi képtelen történés sorában többek között új tanárnő, új csoporttárs is borzolja a nem is annyira naiv „gyermeki” lelkeket, miközben Samnek rá kell jönnie, hogy a halhatatlannak hitt örök szerelem talán nem tartható meg, hacsak nem elég erős az ember keze.

Vajon az övé elég erős, és szíve kellően helyén való és kitartó-e ahhoz, hogy ne csak környezetét, de saját magát is kordában bírja tartani? Milyenek a mai fiatalok nem csak Amerikában, hanem úgy általában véve? Tényleg mindenki az, aminek és akinek látszik? Hova tettem a szemüvegemet? Az utolsó kérdés kivételével mindegyikre választ ad ez a kíméletlen iróniával, tonnányi gúnnyal megírt, totálisan fiktív, mégis végig hiteles regény, amiben csak úgy sorjáznak a szórakoztató, véresen komolytalan és rengeteg fejvakarásra okot biztosító események, melyek kimenetele teljességgel megjósolhatatlan. Egy biztos: minden jó, ha vége van!

Virtuális öveket becsatolni, hamarosan indul az ámokfutás - az "előjáték" november 18-án, szerdán reggel nyolc órától lesz olvasható!

 

komment
süti beállítások módosítása